Коафьорът на Джибрил Сисе прави стайлинга на бг футболисти 10.05 | 13:20

Прическите на играчите на "Нефтохимик", "Созопол", "Поморие", "Черноморец" и "Несебър" са дело на мароканеца Слиман Алалауи

От iNews.bg

По примера на световните футболни звезди и на тези от родния гранд "Лудогорец", няколко морски отбора имат свой личен коафьор, който се грижи за стайлинга на футболистите ни. Прическите на играчите на "Нефтохимик", "Созопол", "Поморие", "Черноморец" и "Несебър" са дело на мароканеца Слиман Алалауи, който от три години живее в Бургас и успешно налага у нас чуждестранните тенденции. 

Той с лекота реализира желаните прически, като най-често искат от него да изкопира стила на Роналдо, Неймар и други футболни светила, известни със суетата си. Достатъчно е само да му бъде изпратена снимка във facebook и прическата е направена едно към едно.

Слиман започва коафьорската си кариера още в Мароко, където работи в салон за красота в един от най-луксозните хотели в Маракеш. Там той и съдружника му неведнъж се е случвало да подстригват световноизвестни футболни звезди, като Бензема и Джибрил Сисе, с който се сприятелили, след като останал доволен от визията си. Към днешна дата обаче, клиентите му са предимно от морските отбори, тъй като той е женен за бургазлийка.

Водещи

Най-четени