Кобилкина подхвана мъжете на клиентките си 11.07 | 18:05

Сексоложката ще учи мъжете как да подлудяват половинките си

От iNews.bg

Известната сексоложка Наталия Кобилкина освен че обучава дамите как да разкриват своята сексуалност, явно вече е подхванала и половинките на клиентките си. Атрактивната рускиня предава уроци в леглото, след които те щели да могат да даряват пълна наслада на половинките си.

Преди това Наталия направи няколко курса за жени, като част от тях бяха в Лондон, а други в скъпи курорти. Така ѝ хрумнала идеята да почне да учи не само на теория, а и на практика, за да знаят мъжете как да подхождат към любимите си и как да ги подлудяват в леглото. За да може да им помогне пълноценно, ще разчита на помощта на специалист от чужбина, съобщава TV7.

"На този тренинг ще научите повече за сексуалната комуникация между двата пола или как да флиртувате по-добре. Как да имате повече приятели и да бъдете по-привлекателни за другите хора? Как да изненадвате любимия си човек и да бъдете единствени за него? Как да имате повече смелост във връзките си и по-лесно да се запознавате с нови хора?

Всеки човек чрез езика на своето тяло дава 87% от общата информация за себе си и само 13% изразява с думи. Как да се научите да четете езика на тялото и да говорите чрез него по такъв начин, че то да изрази вашите чувства и мисли?", пише в сайта на сексоложката.

 

Водещи