Кобилкина призна, че имала проблеми в секса 05.07 | 16:15

Сексуложката обаче се научила как да изпитва удоволствие

От iNews.bg

Известната сексоложка Наталия Кобилкина призна, че като по-млада имала известни проблеми в секса. Това било по времето, когато тъкмо се омъжила, но обяснението е, че била много млада тогава.

"Аз бях на 20 години, когато се омъжих. Тогава е нормално човек да има проблеми със своята сексуалност. Не съм била съвсем наясно със себе си. Жените след раждане най-добре откриват своята сексуалност", разказа Наталия в предаването на Сашо Диков по Нова ТВ.

Кобилкина коментира още слуховете, които преди време се появиха за нея. Според тях била компаньонка в Москва в миналото, но тя е категорична, че няма нищо общо с действителността.

"Не съм работила като проститутка. Пълна лъжа. Чисто биографично не съм живяла в Москва, а в Ростов на Дон. Аз знам коя съм, моят мъж знае коя съм, моето семейство знае, моите приятели знаят. Не ми се занимава с глупости да се съдим. Бъдейки пред камера, ти поемаш риска, че за теб ще се измислят всякакви глупости. Никога не съм искала да бъда телевизионна звезда", обясни още рускинята.

Водещи