Кобилкина рязко вдигна цените на Острова 13.05 | 09:33

Уроците по пъшкане излизат доста солено

От iNews.bg

Атрактивната сексоложка Наталия Кобилкина от години дава съвети за по-вълнуващ сексуален живот. Лекциите ѝ обаче не се ограничават само на територията на нашата страна, а редовно излиза и в чужбина. Оказа се обаче, че уроците по пъшкане и други номера под завивките рязко са поскъпнали.

Във Великобритания Наталия ще обучава желаещите срещу сумата от 600 лв. Двудневните занимания пък струват 250 лири. Само за сравнение ще отбележим, че у нас на промоция часовете са по 69 лв.

Въпреки че цената не е никак малка, интересът към семинарите на Кобилкина е доста голям. Към момента имало само три свободни бройки. Групата курсистки наброява 12 дами, съобщава кореспондентката на "Телеграф" в Лондон.

"След курса ще започнеш да получаваш подаръци от мъжете на цена по-висока от цената на тренинга и ще подобриш женското си здраве”, убеждава Кобилкина клиентките си.

Една от темите на курсовете, които Наталия ще проведе, е "Тайните на гейшата, или изкуството да бъдеш щастлива жена". В програмата на Кобилкина в Лондон е включен и безплатен семинар "Какво ни пречи да бъдем щастливи?”, който ще се проведе на 30 май.

Водещи