Когато мечтите стават реалност 27.11 | 16:40

Младата българска група “Go Week” с ново видео

От Микаела Мохарамян

Ще ви разкажем сега за една млада банда, която е съставена от четирима младежи: Дал, Венко, Георги и Ники.

Младите музиканти участваха в българското издание на песен за Евровизия и се класираха до финал с песента "The way you see the world” ("Начинът, по който виждаш света”). Ето какво казват за себе си:

"Създадохме групата през 2009 г. Приятели сме от деца и един ден просто ни хрумна идеята да започнем да правим музика. И ето ни сега. И тримата имаме музикално образование от частни училища. Имаме опит с няколко музикални състезания за банди. Досега имаме няколко записани песни, вече два видеоклипа и работим по дебютния си албум. Имаме много клубни и фестивални участия. Ние искаме щастие от това, което вършим и да изразяваме нашите чувства, емоции и мисли чрез музиката.”

На 26 ноември в Sofia Live Club, на големия концерт на Dizabao Publishing, те представиха новото видео към песента "When”, което е заснето по доста иновативен начин и включва интересни подходи и ефекти. Семпло, но съдържателно, леко хаотично, но успяващо да ти каже толкова много неща в тези 3 минути и 6 секунди. А песента отнася надалеч още с първите акорди.

Така става, когато имаш големи мечти – бавно и спокойно се стремиш към тях, тръгваш от нищото, от неизвестността, минаваш през трудности, стени и гори с преплетени човешки негативизими и накрая стигаш едва до първото стъпало на стълбата. Успехът те чака там, на върха и ти много внимаваш да не паднеш. Успех на тези талантливи момчета!

Водещи

Най-четени