Кои звезди идват по-рано за Elevation? 20.06 | 13:42

Най-нетърпеливи да се качат на сцената са Cypress Hill, Rev Run от RUN D.M.C и DJ Ruckus

От Олга Андреева

Един ден по-рано ще пристигнат някои от звездите на тазгодишното издание на фестивала Elevation, до началото на което остават само два дни.

Най-нетърпеливи да се качат на фестивалната сцена при военната авиобаза в Доброславци се оказват момчетата от Cypress Hill.

На тях се пада честта да закрият фестивала на 24 юни. Бандата е изявила желание да проследи и първия ден на фестивала, съобщиха организаторите.

Легендата Rev Run от RUN D.M.C, заедно с DJ Ruckus, пристигат ден преди участието си на откриващото парти на 22 юни, а канадците Walk Off The Earth пожелаха среща с всички фенове на място на 24 юни в 14.30 ч., два часа преди да се качат на сцената.

Всички желаещи да се видят с тях, могат да се оглеждат в уречения час, в близост до главната сцена на фестивала за приятелската среща.

За първата си среща с българската публика носителката на "Грами" Ерика Баду идва с най-многоброен екип, който пристигна по различно време с пет отделни полета.

Сцените на Elevation 2012 са вече покрити и готови да посрещнат звездните предизвикателства от впечатляващия списък на фестивала. Всички барове, места за хранене, зоните за изкуства, игри и забавления, както и детският кът, трескаво се подготвят за официалното отваряне на вратите на 22 юни.

На територията на фестивала ще има и обособено място, в което на разположение на посетителите ще има контакти, в които могат да зареждат мобилните си устройства, уточняват организаторите. Синоптиците пък обещават сухо и топло време за 22 и 23 и кратки превалявания преди обед на 24.

Екипът на Elevation припомня, че достъпът до фестивала и къмпинга ще изисква 10 минути ходене пеш от спирката на автобус №30 (който ще е с подсилен график и денонощен) и 15 минути от паркинга.

Все още можете да си купите билет за фестивала от всяка бензиностанция на OMV, както и всички партньори в мрежата на Eventim.

Водещи

Най-четени