Кои мъже не се нравят на Майли Сайръс 16.06 | 13:00

Певицата не може да открие романтична половинка

От Йоанна Димитрова

Майли Сайръс, която беше сгодена за Лиам Хемсуърт, а после излизаше с Патрик Шварценегер, наскоро призна, че въпреки че излиза и с мъже и с жени има проблем с намирането на романтика.

Може би по тази причина скандалната певица заяви, че не обича прекалените "мачо изпълнения".

"Това поведение ме караше да се чувствам сякаш съм робот! Аз не искам и като всеки човек искам да имам романтични преживявания. Дори когато бях с момиче, аз чувствах отношение все едно съм някакво крехко и чупливо създание, с което Супермен има връзка и трябва да пази от всичко и всеки", допълни възмутена Сайръс. 

Въпреки, че Майли смята, че е лесно да се среща с хора и да има интимни отношения с тях, трябва да може и да изгради връзка с тях.

Тя заяви:"Да правиш секс е най-лесното. Винаги можете да намерите някого, с когото "да свършите работата". Аз искам да намеря някой, с който да можем да говорим на всякакви теми."

22-годишната певица сподели как е избухнала в сълзи, когато един "здравеняк", с който излизала я завел на ресторант за Св. Валентин тази година и след края на вечерта тя осъзнала, че той не е за нея.

Пред списание TIME Майли каза възмутена: "Всички жени в ресторанта бяха със стари дебелаци. Бяха пияни и просто искаха секс. Жените се опитваха да се правят, че не забелязват намеците на мъжете и се правеха, че всичко е наред! И се справяха отлично!

И си помислих - Аз не искам да живея по този начин! Ако ви харесва такава връзка, добре, но аз няма да бъда с някакви мърлячи само заради секса!", допълни певицата.

Водещи

Най-четени