Кои са 10-те най-страшни известни личности 16.08 | 13:00

Грозни, но пък известни

От iNews.bg

Не е особено тактично да се обсъжда външният вид на някого, но тези в класацията на Div.bg сами са си го изпросили. С всички странни неща, които са си направили по лицата, трябва да признаем, че не са сред най-приятните известни личности за гледане.

В началото на класацията е вече покойният Майкъл Джексън. Той определено беше пристрастен към естетичната хирургия и по тази причина се носеха легенди, че щял да му "падне" носа от толкова операции.

След това няма как да пропуснем да споменем и страховития Мерилин Менсън. Външният му вид е на човек, който е излязъл от хорър филм – мъртвешки бяла кожа, големи сини очи и кървавочервени устни. Грозотата му не е естествена, но пък може да ви накара да се изпуснете от страх, ако го видите в тъмното.

После идва на ред Джослин Уилденщайн. Преди удивително неуспешните пластични операции, г-жа Джослин може и да се е причислявала към първия вид грозота, но сега определено е стъпила твърдо на втория вид, че даже май трябва да се измисли и трети. Уилденщайн безвъзвратно е спонсорирала тялото си с пластични интервенции на стойност около 4 млн долара, всички платени от съпруга ѝ.

Останалите имена в топ 10 можете да проверите на страницата на Div.bg.

Водещи

Най-четени