Кои са най-елегантните звездни деца? 09.04 | 07:11

Едва ли ще се изненадате, че и то е от фамилията Бекъм

От iNews.bg

Класацията за най-елегантните деца на знаменитости, направена от марката детски обувки Star-rite shoes, беше оглавена от Харпър Бекъм, а веднага след нея се нареждат братята й Бруклин и Ромео, съобщи Daily Mail. Третият син на звездното семейство – Крус, също е в класацията, но чак на шесто място.

Малката Харпър е само на две години, но гардеробът й е пълен с дизайнерски дрехи. По време на Нюйоркската седмица на модата тя направи впечатление на главната редакторка на Vouge – Ана Уинтур. А на скромната възраст от 18 месеца, Харпър беше заснета с обувки за 1500 британски лири.

Синът на семейство Бекъм – Бруклин дебютира като фотомодел миналата седмица. Третият в класацията Ромео пък вече е участвал в рекламна кампания на известната марка Burberry.

Не е много изненадващо, че децата на семейство Бекъм оглавяват класацията, след като майка им е дизайнер, а баща им е един от най-скъпо платените модели в света.

В модната класация, на четвърто място е дъщерята на Том Крус – Сури Круз, и още дъщерята на Бионсе – БлуАйви и две от децата на Анджелина Джоли – Мадокс и Шайло.

Водещи

Най-четени