Кои са най-търсените звезди в търсачката Bing? 30.11 | 07:19

Джъстин Бийбър измести Ким Кардашиян и Дженифър Анистън

От Елена Кирилова

Тийнейджърът Джъстин Бийбър беше обявен за най-търсената личност в интернет търсачката Bing за тази година, съобщава Reuters. Той изпревари дори риалити звездата Ким Кардашиян и актрисата от "Приятели" Дженифър Анистън.

Според проучване, направено от търсачката, 17-годишният канадски певец се е изкачил от шестата позиция, която заемаше миналата година.

Бийбър е единственият мъж, включен в топ 10 на най-търсените личности в интернет, а благодарение на него, Кардашиян отпадна от първото място.

Дженифър Анистън пък се изкачи от номер девет до номер три тази година. Нарастването на интереса към нея се дължи на процъфтяващата й филмова кариера и непрестанно обсъждания й личен живот.

Актрисите Линдзи Лоън и Мегън Фокс, както и певиците Дженифър Лопес, Бритни Спиърс, Кейти Пери, Лейди Гага и Майли Сайръс също попадат в класацията.

Въпреки че сагата "Здрач" в момента превзема киносалоните и до момента е събрала над 489 млн. долара, вампирите бяха изместени от последната част на "Мисията невъзможна", който е и най-търсеният филм на годината.

"American Idol” е най-търсеното телевизионно и риалити шоу за годината, докато британската кралска сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън е била най-търсеното събитие в Bing.

Водещи

Най-четени