Кои са новите любимки на Мадона? 02.02 | 09:01

Певицата се възхищава от необикновените поп звезди

От Елена Кирилова

Това, че Мадона е едно от най-големите имена в музиката, не ѝ пречи да си има любимци, дори и сред все още новите и утвърждаващи се изпълнители.

Звездата не крие симпатиите си към MIA и Ники Минаж и дори твърди, че би работила отново с тях, защото не са "обикновени поп звезди", съобщава NME.

Според New York Post поп иконата, която успя да привлече въпросните две певици за новия си сингъл "Give Me All Your Luvinn”, твърди, че е станала фенка на певиците заради тяхната оригиналност.

"Аз съм фенка на музиката им, но харесвам и тяхната независимост, духа им", обясни Мадона пред Адерсън Купър от CNN. "Те са дръзки и уникални и имат отличаващи се гласове".

Трябва да отбележим, че отношенията на Мадона с новите ѝ любимки са странни. Преди време Ники Минаж се похвали, че е получила целувка по устните от Мадона и всъщност се е почувствала "много добре" от този факт.

Кралицата на попа обясни, че целувката е била по повод рождения ден на Ники и е била резултат от изпитите чаши шампанско.

Новото парче на Мадона "Give Me All Your Luvinn” ще дебютира в ефира на American Idol по-късно тази седмица. Песента е част от 12-ия студиен албум на певицата MDNA.

Той е наследник на проекта "Hard Candy", който излезе през 2008 г.

Водещи

Най-четени