Кои са подходящите имена според месеца на раждане 15.01 | 17:50

Как да кръстим детето, което ще се роди през 2014

От Деси Николова

От древни времена хората вярват, че името на човек е важна част от неговата личност и мястото му в живота. Затова обръщаме специално внимание на това какво пожелаваме на новороденото с начина, по който избираме да го кръстим.

Насред очакванията за бъдещето на детето се намесват и астролозите. Те пък имат собствено мнение относно съдбата на родените през всеки конкретен месец от всяка конкретна година.

Като съберем на едно място всички тези възгледи, се оказва, че може да бъде изготвен списък с подходящите имена за малките човечета, които ще се появят на бял свят през 2014.

Родените през идния февруари, например, се очаква да пораснат силни и будещи уважение личности. Тази хубава орис може да бъде затвърдена, като за бебето се избере име от типа на Адриан, Адриана, Йоко, Мария, Севина, Кремена, Петър, Педро, Борил, Борис, Валери, Валерия, Виктор. Всички те са свързани с пожеланието детето да бъде достойно и силно.

Подходящи пожелания за бебетата, които ще се родят през всеки един месец от 2014, ще намерите в специално изготвения списък с имена на Jenite.bg. 

Водещи