Кои са предателите в Базата 08.04 | 14:15

На мушката са Тони и Гибона

От Мартина Панайотова

Заселниците все още нямат категорична позиция по въпроса "Кой е Къртицата?”. Миналата седмица Групата в Базата получи изключително силни жокери с информация за Къртицата, но и досега участниците не успяват да открият кодовете, скрити зад посланията. Основните подозрения на участниците падат върху Тони, но яростната кампания на Гибона срещу него, направи бившия футболист на Левски също толкова подозрителен за останалите в Базата.

От няколко вечери насам участниците са в очакване на "Нощта на къртицата”. За това предизвикателство дори изолацията на Жени ще бъде временно преустановена, за да може да участва в изпитанието наравно с останалите Заселници.

Бюджетът на втората нощ на Къртицата е 5000 лв., които ще отидат в сметката на Заселниците, ако успешно се справят с предизвикателството "Полумесец”. Жени е убедена, че така наречените "неизвестни” участници са много по -мотивирани да се представят добре в предизвикателствата, защото са бедни.

Междувременно в дома на Марин и Валя, Жени Калканджиева продължава битката си да превъзпита патриархално настроения Марин. Пети ден Моро живее под един покрив с бившата шеста най-красива в света и обладан от присъствието й, започна да се вглежда във външния вид на половинката си Валя. Докато Марин обижда Валя, че е дебела и не изглежда добре, Жени решава да отстъпи временно от лидерската си позиция и да приготви да двамата вкусна закуска.

Отношенията между 100 Кила и Миглена се развиват с бясна скорост. Наблюдателният Азис забеляза, че Миглена играе дистанцирана, само за да мотивира още повече рапъра да я ухажва. Въпреки че не показва директно своите чувства, Миглена реши да се погрижи за любимия си и да му направи салата. Това предизвика смях у останалите Заселници, които дълго коментираха как това ѝ отне над 40 минути – време, през което 100 Кила се нахрани с каквото имаше.



Водещи

Най-четени