Кои ще са българските звезди на Фестивала на цветовете? 08.04 | 22:10

Три млади дами ще делят сцената с Fly Project и DJ SASH

От iNews.bg

Три от обещаващите млади дами на родната поп музика – Весела Бонева, Дивна и Михаела Филева, потвърдиха участието си в първото издание на Фестивала на цветовете, който ще се проведе на 21 юни на стадион "Академик" в София. Те ще делят сцената с известни имена от електронната музика като Fly Project, DJ SASH! и Fireter.

И трите певици нашумяха през последните години в родния ефир, като завоюваха местата си сред младите надежди на попa. Весела Бонева се занимава с музика от 5-годишна, а на 17 вече е носител на наградата "БГ талант" на БГ Радио. Тя има издадени два самостоятелни албума и нашумя с парчетата "Ring The Bells", "Believe" и "If You Ever Want to Touch Me".

Дивна също започна музикалната си кариера рано – на 11 години тя и Миро станаха победители в риалитито на Нова телевизия "Пей с мен". А през 2011 г. излезе и дебютният ѝ сингъл "Ти не можеш да ме спреш".

Михаела Филева нашумя покрай друг риалити формат – X Factor през 2011 г., където певицата стига до финала и беше сред любимките на журито и публиката. През последните години тя записа няколко дуета, които заеха първите места в родните класации – "Когато ти трябвам" с популярния рапър Били Хлапето, "Опасно близки" с участието на VenZy и "А дано, ама надали" с Графа.

Водещи

Най-четени