Кои ще са водещите на новия Dancing Stars? 03.03 | 16:43

Двама популярни актьори Краси Ранков и Алекс Сърчаджиева никога не са играли заедно на една сцена. Сега те влизат в първия си съвместен проект

От Кремена Бедерева

Двамата популярни актьори Краси Ранков и Алекс Сърчаджиева никога не са играли заедно на една сцена. Сега те влизат в първия си съвместен проект като водещи на Dancing Stars по "Нова телевизия".

Двамата  са  близки семейни приятели извън сцената  и са убедени, че това ще им помогне да  направят страхотен  тандем в танцувалното шоу.

Красимир Ранков е познат с много свои роли в киното и театъра, но за първи път в своята кариера ще бъде водещ.  Въпреки дългогодишния си актьорски опит той сподели, че е притеснен за новото си амплоа и го приема като истинско професионално  изпитание. Актьорът не се възприема като добър танцьор, дори е късал мускул по време на танц, което не пожелава на никого от участниците.

Според него не е важно кой ще спечели, а олимпийския принцип: "По-важно е да участващ, отколкото да печелиш”. Той  е абсолютно сигурен, че ще съпреживява успехите и неуспехите на всички участници.

Александра Сърчаджиева също обича да танцува и да се забавлява. Убедена е, че половинката й в живота Иван Ласкин е  истински професионалист в  танците  и не би предпочела друг за партньор. Казва, че човек дори да се спъне трябва да продължи, както в танците, така и в живота. "С Краси Ранков ще станем страхотен тандем, Никога не сме играли заедно, но се познаваме много добре. Той е изключителен. Това шоу ще бъде страхотен купон. Убедена съм, че  зрителите и участниците ще се забавляват страхотно”, закани се Сърчаджиева.

Доказалата се като професионален водещ Алекс, която представяше събитията в къщата на "VIP Brother”, от 11 март  ще се появява на сцената  на "Dancing stars” под охраната на станалия любимец на публиката Краси Ранков с ролята  си на Ставрев от "Стъклен дом”. 

Дали двамата ще спечелят симпатията на публиката като водещ тандем предстои да видим, но със сигурност  на тяхната подкрепа ще разчитат всички танцуващи 14 двойки.

Водещи

Най-четени