Кой има най-добри маниери? 13.12 | 20:20

Суифт била пример за подрастващите с достойнството, с което твори своята музика и безупречната си репутация

От Кремена Бедерева

Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър за втора поредна година бяха провъзгласени за звезди с най-добри маниери, пише Contactmusic.

Двамата певци бяха отличени за своето добро възпитание от Американската национална лига по младежки етикет миналата година, а сега отново оглавяват класацията й.

Директорката на Лигата Ан Уинтърс похвали Тейлър Суифт за това, че вдъхновява младите хора както със своята музика, така и с изисканите си маниери". Тя изтъкна и благородството, с което тя се отнася към своите фенове.

Суифт била пример за подрастващите с достойнството, с което твори своята музика и безупречната си репутация, допълва БТА. Бийбър също бе отличен за уважението му към почитателите.

В същата категория бяха отличени Даниъл Радклиф и Мат Деймън за позитивните модели на поведение, които предлагат на своите последователи.

Отличие получи и херцогинята на Кембридж Кейт за благородното й поведение под светлината на прожекторите, но поведението на принц Хари бе заклеймено от младежката лига като срамно - той бе обявен за "човека с най-лоши маниери за 2012 година" за "опетняване на престижната му титла".

Водещи

Най-четени