Кой планира ергенското парти на принца? 09.02 | 08:22

Възможно е събитието да се проведе в ЮАР

От Олга Андреева

Собственикът на нощен клуб в Лондон и близък приятел на принц Уилям, Гай Пели, е потвърдил, че се е наел с нелеката задача да организира ергенското парти на годината, съобщи сп. People.

29-годишния Гай, който наскоро откри в Лондон нощния клуб "Public", е дългогодишен приятел на принца и е съвсем нормално, че на него се е паднала честта по организиране на партито.

 Пели се запознава с принцовете Уилям и Хари малко след смъртта на принцеса Даяна през 1997 г. Гай е толкова близък до семейството, че дори в предстоящия филм за историята на бъдещите младоженци, има образ, посветен на него.

Засега има само догадки относно мястото, на което ще се състои ергенското парти. Възможно е то да бъде дори в ЮАР, където двамата принцове и Гай Пели са ходили преди, за да се състезават с мотори. Засега Гай все още пази в тайна плановете си.

Според Кати Никол, експерт, занимаващ се с кралското семейство, е по-вероятно принц Уилям да отпразнува последната си вечер необвързан с приятелите си по-близо до дома, преди да се венчае за Кейт Мидълтън на 29 април.

Водещи

Най-четени