Кой стана Мис и Мистър УНСС? 10.04 | 10:11

Журито излъчи за победители на традиционния конкурс Радостина Куцарова и Ивайло Андонов

От Олга Андреева

За осма поредна година Университетът за национално и световно стопанство излъчи своите най-красиви студенти. Новите Мис и Мистър УНСС за 2012 година са Радостина Куцарова и Ивайло Андонов.

Заедно с останалите участници, те дефилираха със спортнo-елегантни облекла, бански костюми и официални тоалети, а водещи на събитието бяха моделът Гери Дончева и "Мистър УНСС 2010” Даниел Петканов.

Победителите бяха избрани от жури, в което участваха заместник-ректорът, проф. Валентин Кисимов, носителките на титлата "Мис България” Роси Иванова и Славена Вътова, "Мис УНСС 2011” и финалистка в тазгодишното издание на "Мис България” Габриела Василева, "Мистър УНСС 2011” Васил Йовчев, рапърът Румънеца, лицата от TV7 Жана Танева и Ваня Бонева, както и спортният агент Георги Градев.

Студентите от университета и присъстващите в залата избраха чрез гласуване за свои фаворити Aнжела Иванова и Марио Михайлов, посочва "Булфото".

По традиция конкурсът за Мис и Мистър УНСС е съпътстван от благотворителна кампания. Тази година всички събрани средства от покани ще отидат в помощ на детския социален дом "Даскал Ботю” в Калофер. 

Водещи

Най-четени