Кой тормози гаджето на Крис Браун? Хубавицата се разплака в ефир!(ВИДЕО) 16.07 | 10:30

Каруче Тран е подложена на многобройни атаки

От iNews.bg

Сексапилната манекенка Каруче Тран е настроящата половинка на скандалния Крис Браун. Двойката е известна със многобройните си раздели и събирания. Изпълнителят зарязва Каруче заради Риана и обратното и така от 2009 год. насам.

Манекенката се престраши да изкаже мъката си в телевизионното предаване "Just Keke". Тран сподели, че й е изключително трудно да излиза със знаменитост. Хубавицата постоянно била подложена на тормоз от страна на папараци и феновете на Риана. Истинска война се разразила в профила й в Twitter, където редовно с ругатни и обиди я засипват феновете на барбадоската певица

"Не просто гаджето ми е известно, но бившото му гадже е хиляди пъти по-популярно от него. Можете да си представите за какво става дума - не само трябва да водя битка с Крис, трябва се боря с Риана и нейните 14 млн. почитатели от цял свят.

Представете си как се чувствам от всичко това - всички тези гневни коментари, които понякога оставям без отговор и това оставя свободно пространство за хейтърите да пишат каквото им хрумне. Най-тежкото за мен е, че историята между Крис, Риана и мен е истинска житейска ситуация.", заяви Каруче, като не успя да сдържи сълзите си.

Водещи

Най-четени