Кой ще победи в големия финал на VIP Brother? 17.11 | 15:30

В битката за победа финалистите ще направят дуети с бившите си съквартиранти

От iNews.bg

След цели 60 дни прекарани в пълна изолация най-после дойде моментът България да избере любимата си звезда във финала на VIP Brother. За приза се борят Йорданка Христова, Жени и Тачо, Wash MC, Елена Кучкова, Влади Въргала и Албена Вулева.

Във лайфа тази вечер (17.11) вечер всеки един от тях трябва да блесне пред зрителите с певчески способности и умение да се забавлява. За целта шестимата финалисти ще получат подкрепа от бившите си съквартиранти.

Камелия Воче ще се върне в Къщата, за да помогне на Жени и Тачо в подготовката за тяхното изпълнение. Иво Аръков избра да подкрепи Елена Кучкова, Тити Папазов ще удари едно рамо на "брат си” Wosh MC, Наско ще застане до Албена, Камелия Тодорова - до Влади Въргала, а Кали ще подкрепи Йорданка Христова.

В същото време Тодор Славков и Катето Евро се готвят за влизането си в Big Brother All Stars.Славков е доказан мачо с буен нрав и непредсказуеми реакции. В предишното си участие във формата успя да забавлява съквартиранти и публика и да разсее много от негативните предубеждения спрямо личността си, както и да създаде нови.

 "Гледах внимателно предаването. Продуцентите определено си свършиха работата и беше интересен сезон. За мен фаворити са Албена Вулева, която ме изненада приятно, много силен играч и Wosh MC.”, сподели мачото.

"Мисля, че Данчето Христова ми е любима. С нея в живота се познаваме добре, една зодия сме. Знам, че е добра домакиня, готин човек е. Тя е моят фаворит.", смята актрисата Катето Евро.

Водещи

Най-четени