Кой ще си тръгне – Орлин, Къци, Аксиния, Багата, Ники или Златка? 19.09 | 22:26

Първите номинирани за изгонване VIP Brother съквартиранти са вече факт

От Мартина Панайотова

Първите номинирани за изгонване от къщата на VIP Brother съквартиранти са вече факт – засега застрашени от елиминации са Орлин Павлов, Къци, Аксиния, Златка, Багата и сървайвърът Ники.

Орлин поведе хорото, след като неговият отбор, на който стана капитан, благодарение на Памела Андерсън, която избра него и Фънки, изгуби зададената от Голямия Брат игра. Правилата й повеляваха съквартирантите да се разделят на два отбора, като всеки един трябваше да лази в локва с карамел, след което да къса пухени възглавници, в които имаше скрити плюшени прасенца в цвета на всеки отбор – сини или червени.

Първият отбор, който успя да събере всички нарочени животинчета бе този на Фънки, а капитанът на загубилите се озова директно на елиминации.

По регламент съквартирантите имаха право да номинират членове само на загубилия отбор, като в случая, освен Орлин, това се оказаха Ники, Златка, Юлиан, Багата, Аксиния и Къци.

Пред трудния избор да номинира пръв, се изправи Николай Мартинов. Ники, според регламента, трябваше да избере двама съквартиранти за изгонване от Къщата. Първият избран от него бе Златка, а втори - Къци Вапцаров.

Ники не успя да намери общи теми за разговор с плеймейтката, а Къци го разочаровал с участието си в играта.

Мариана Попова пък номинира за изгонване Благой Иванов - Багата. Според нея,( самбистът не е достатъчно контактен и не се вписва в самата идея на предаването Биг Брадър. Водещият Къци Вапцаров получи втора номинация за вечерта от Мариана, защото възроптал срещу пушенето в Къщата.

Кристина Патрашкова определено изненада с избора си. Тя не номинира Златка, така както всички очакваха, а се спря на певицата Аксиния. Според журналистката блондинката не е достатъчно интересна, за да остане в Къщата.

 Къци Вапцаров бе номиниран за трети път и от Кристина Патрашкова. Според устатата журналистка, в характера на култовия водещ изпъквал егоизма.

Къци получи и четвърти жълт картон от Златка Димитрова. Плеймейтката сподели, че според нея той се държи фалшиво и се старае да изпъкне и винаги да е център на внимание. Втората номинация на плеймейтката бе за Аксиния, защото, според плеймейтката, в реалния живот тя изобщо не била такава, а в Къщата залагала на фалш и позьорщина.

Бони влезе в Изповедалнята като кършеше ръце и обясняваше колко й е тежко да номинира хора, но в крайна сметка безкомпромистно закова Ники, като се аргументира, че сървайвърът показал етническа непоносимост към циганите. Вторият, когото Бони пожела да си тръгне бе Багата.

Как ще продължат номинациите и кой ще отиде с Орлин на елиминации, ще разберем утре вечер.

Най-четени