Колеги бойкотират преместването на Ани Салич 25.04 | 14:00

Никой не искал да говори с водещата

От iNews.bg

Телевизионната водеща Ани Салич е една от многото, които направиха професионална рокада. След като дълги години беше в екипа на bTV, тя разбрала, че вече не е желана там и малко след това се премести в Нова тв, където води новинарските емисии и прави собствено предаване.

Много от колегите на журналистката обаче скочили срещу нея. Обявили я за предателка и вече с нея говорел предимно екранният ѝ партньор Николай Дойнов. Поредният удар срещу нея дойде от музиканта и продуцент Денис Ризов и водещите на "Търси се" по bTV, които заклеймиха шоуто на Салич "Извън новините", обявявайки го за крадено, пише "Всеки ден". Предаването на Ани Салич било комбинация между "Търси се" и неизлъченото риалити "Свързани", продуцирано от "Супернова медия".

"След като изгледахме първия брой на предаването "Извън новините" с Ани Салич, излъчено по Нова телевизия, бихме искали да заявим, че предположенията ни, че основната идея е заимствана от нашето предаване "Търси се", се сбъднаха. Вече 6-а година се влагаме със сърце и душа, за да разкрием за зрителите невидимата човешка страна на най-популярните личности", заявяват от "Търси се".

Миа Сантова също публично изрази разочарованието си. "Още една Опра Уинфри... Тъжен смях", написа журналистката.

Водещи

Най-четени