Колин Фърт се продава на търг за благотворителност 24.11 | 07:16

Актьорът е готов да се срещне със свой фен в името на благородна кауза

От Елена Кирилова

Колин Фърт предлага на един щастливец да получи възможността да се срещне лично с него, съобщава Digital Spy.

Актьорът обедини усилия с благотворителната организация Oxfam America, която набира средства за борба с бедността. За целта звездата обяви себе си за продажба на търг.

Участникът, който спечели, ще има шанса да се види заедно с Фърт на 6 декември по време на премиерата на лентата "Дама, поп, асо, шпионин" в Лос Анджелис. Печелившият ще може да доведе със себе си приятел и ще получи билети за специалното афтърпарти, което ще се състои в хотел Chateau Marmont.

От своя страна Фърт твърди, че не би искал да се срещне с някой от собствените си идоли, защото ако се види насаме с човек, на когото се възхищава, може наистина да онемее.

"Аз съм голям фен на хора от света на музиката и литературата. Ако съм голям фен на някого, предпочитам да стоя на безопасно разстояние, защото не знам какво бих направил", обяснява звездата от "Речта на краля".

Наскоро Фърт получи предложение за роля в римейка на филма на Спайк Лий от 2003 г. "Старо момче".

"Дама, поп, асо, шпионин" пък оглави бокс офис класацията във Великобритания по-рано тази година. Българските зрители успяха да видят лентата в рамките на тазгодишното издание на "Киномания".

Водещи

Най-четени