Колко още ще продължи любовта идилия между Дженифър Лопес и Каспър Смарт 21.03 | 20:00

Това ли е истинската любов

От iNews.bg

Дженифър Лопес и Каспър Смарт продължават да са заедно въпреки слуховете за раздяла. Където и да се появяват те привличат погледите, изглеждат влюбени и щастливи, въпреки голямата разлика в годините им.

Феновете на Дженифър от много дълго време си задават въпроса, дали Каспър я обича наистина или просто тя е неговото оръжие към върха на славата. Двамата са заедно от близо 3 години, но колко ли още ще продължи идилията им!?

Макар да се обичат, Лопес е с цели 17 години по-възрастна от любимия си. Американските таблоиди неведнъж са писали, че изпълнителката се подлага на нечовешки тренировки и интервенции, за да остане все така привлекателна. Тя го прави не само заради кариерата си, а и заради Каспър, за нея би било изключително тежък удар ако той я изостави.

Може би Лопес ще се чувства по-добре с някой по-зрял мъж, защото всяка жена иска силна половинка, а 27-годишният Каспър надали е готов за улегнал живот, какъвто в един момент Дженифър ще започне да води.

Преди младия танцьор, певицата беше омъжена за Марк Антъни, но двамата се развеждат само след 4 години брак. Те имат две деца-близнаците Ема и Макс.

Водещи

Най-четени