Колко струва да застраховаш дупето на Ивет Лалова? 14.06 | 07:25

Приятелят на атлетката е луд по нея и е направил приятна изненада на Ивет

От Краси Киров

Освен че се радва на страхотна форма, най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова може да се похвали и с голямата любов на приятеля си - италианският атлет Симоне Колио.

Ако се вярва на слуховете, пускани от близки до двойката, италианецът е луд по чаровната софиянка, а в загрижеността си за здравето на Ивет е стигнал до крайни мерки.

Според запознати с личните дела на двойката, Симоне е застраховал дупето на своята любима. Той направил това тайно от нея, защото се е притеснявал, че Ивет няма да се съгласи.

Сега италианецът може да диша спокойно, защото застраховката покрива всякакви рискове за здравето на Лалова на и извън пистата.

Миналата година се появи едно видео, което взриви Youtube и вече има над 6,5 милиона гледания. На въпросното видео - операторът се е заел да снима само дупето на Ивет Лалова.

Ние разбираме добре защо той не успява да махне погледа си от задните части на Ивет. Вижте и вие видеото в Sporta.bg, както и инфо за това колко струва застраховката на дупето на Ивет Лалова и кога чаровната атлетика ще се омъжи за италианския си приятел.

Водещи

Най-четени