Колко струват сватбените торти на звездите 10.06 | 17:50

Ще се изненадате какви суми дават известните за тези изкушения

От Надежда Стоянова

Едва ли някой ще спори по въпроса, че тортата е едно от най-важните неща на сватбеното тържество, след младоженците, разбира се. Точно затова известните никак не се скъпят, когато става въпрос за избиране на сладко изкушение.

Вижте специалната класация на сайта Daily Meal, който събраха 5-те най-впечатляващи сладкиша. Сумите на тези торти определено не са по джоба на всеки, но пък със сигурност са много вкусни.

Един от безспорните фаворити в класацията само ще го споменем, тъй като не е ясно точно колко е излязъл на младоженците. Това е внушителната 5-етажна оранжева тортата от сватбата на Доналд Тръмп и Мелания Кнаус. Със сигурност можем да ѝ отредим някое от челните места.

Челната петица завърша от Ким Кардашиян и Крис Хъмфри, които похарчили 20 хил. долара за сладкиш. Автор на 240-сантиметровата торта с тегло 272 кг е Патрик Хансен. Четвъртата позиция пък е за страхотния комик Еди Мърфи и любимата му Никол Мичел, които се изръсили 25 хил. долара. Двамата минаха под венчилото през 1993 г., а сладкишът, който гостите им едва ли някога ще забравят, бил обсипан със захарни рози.

Кои са най-скъпите предложения, извоювали си първите три места, можете да проверите на страницата на Econ.bg.

Водещи

Най-четени