Колко ще вземе Лили Иванова, за да пее за БСП 09.05 | 13:44

Партията закрива предизборната си кампания на 9 май

От Мартина Панайотова

Лили Иванова ще пее на концерта на БСП, с който партията ще закрие предизборната си кампания. За участието си примата на българската естрада ще вземе хонорар от 4 500 лева, пише в. "Труд".

Лили Иванова ще има възможността да изпее песните, които сама избере, за да зарадва електората.

На събитието, което започва в 18.00 часа днес в зала 1 на НДК при вход свободен, ще бъдат произнесени речи и от някои емблематични за партията личности.

ГЕРБ ще закрие предизборната си кампания на 10 май във Велико Търново, където водач на листата е зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.

Участие в концерта ще вземат всички изпълнители, включвали се с отделни свои изяви по време на цялата кампания на ГЕРБ. Сред тях са Рафи, Орлин Павлов, Поли Генова и Веселин Маринов. Техните хонорари обаче не са известни.

"Движение България на гражданите", от своя страна, не предвижда пищни събития, с които да закрие кампанията си. Последната среща на Меглена Кунева, лидер на партията, ще е с избиратели в Пловдив.

Водещи на концерта на ДСБ в Борисовата градина в петък ще са Владо Карамазов и Ани Пападопулу, а Богдана Карадочева, Васил Петров и Васко Кръпката ще изпеят по няколко песни.

Водещи