Константин: Усещах, че умирам 14.09 | 16:46

Певецът призна защо се е разделил с Райна и какви са му отношенията с Преслава

От Кремена Бедерева

"Усещах, че умирам. Не можех да говоря”.

Това сподели по Нова телевизия певецът Константин след операцията на гласните му връзки. Той разказа, че е имало реална опасност да остане без глас.

Пред Сашо Диков той разказа, че е бил много притеснен, но скоро ще запише първата си песен след операцията и тогава ще се успокои. "Ако бях останал без глас щях да вдигам щанги”, пошегува се певецът.

Попитан има ли връзка с колежката си Преслава той каза, че са много близки приятели. "Това е част от нашата професия, ходим на концерти, не съм стигал до крайности”, каза Коцето. 

Относно темата със жълтата преса и това, което се пише за него, той каза, че не го интересува. "Притеснявам се, когато не пишат нищо за мен”, каза той и добави, че не е наркоман, както се твърди.

"Приличам ли ти на наркоман?”, попита Коцето. Той сподели, че е нормален човек, опитвал е много неща в живота си, но преди всичко е спортист. "Дори алкохол пия насила”, каза певецът. 

На въпрос защо се е разделил с Райна той отговори, че е имало несходство в характерите. "Аз съм певец, ходя по участия, прибирам се късно, а тя е много темпераментна”, каза Константин.

Водещи

Най-четени