Костюмите, с които любимите ви звезди, блеснаха на тазгодишния Хелоуин (СНИМКИ) 02.11 | 18:14

Знаменитостите заляха Instagram с новите си превъплъщения

От Пламена Вълчева

Един от най-очакваните дни през годината за много звезди е Хелоуин. И докато сме свикнали да ги гледаме винаги бляскави и изрядни, точно на този ден те си позволяват да изтрещят - буквално и да се превъплътят, в каквото си поискат. 

Някои звезди неизменно всяка година са оригинални в образите си и с нетърпение чакаме да видим дали традицията ще продължи и следващата година. Такава любимка сред знаменитостите е Хайди Клум, известна с Хелоуин манията си. Но пък признаваме - тя обира точките за най-оригинална визия. Тази година моделът не ни предаде и разпери криле като пеперуда. Ако не ни беше подсказала със снимка в Twitter, можеше и да не я познаем. 

Вижте и останалите звездни маскировки в галерията ни. 

1426638

Семейство Кардашиян също се премениха. Половинката на Кание Уест се преоблече като главният редактор на списание Vogue - Анна Уинтур. 

1426637

Любимците на мнозина в областта на поп музиката Майли Сайръс, Джъстин Бийбър, Тайлър Суифт и Кейти Пери също се появиха с оригинални одежди. Майли не успя да остави любимото си прасе и позира като американската кънтри певица Доли Партън.

Бийбър се премени като звезден рейнджър, а Кейти изненада с костюм на огромен зрънчо - Cheetos. Ветеранките на сцената Бионсе и Бритни също изпъкнаха с интересни визии. 

Бионсе се преоблече като Джанет Джаксън, а малката Блу Айви се превърна в малък Майкъл Джексън. Бритни избра секси превъплъщение на вещица за сцената, но пък заложи на сладурско зубърска визия в компанията на децата си. 

1426636

1426644

Джей Ло и певицата Деми Ловато празнуваха в една компания, като Лопес беше истиснки дявол, а Ловато беше заложила на секси версия на Уилма от Флиндстоун. Вижте и останалите звезди, които достойно почетоха Хелоуин и празника в 

1426647

Водещи

Най-четени