Коцето, Денди, Гала, Катето Евро, Део в първия клип на VIP Brother 01.08 | 10:32

Участници във VIP Brother и Big Brother се събраха за заснемането на видеоклипа

От Елена Кирилова

От известно време насам в интернет пространството се носят какви ли не предположения около предстоящия нов сезон на популярното риалити "Вип Брадър", което се очаква да стартира през есента. Най-спряганите имена бяха това на Николета и Валери Божинови и Алисия и Ники Михайлов

После пък плъзна мълвата, че Николета ще влезе в къщата на Вип Брадър и то без съпруга си Валери.

Сега, от Нова телевизия съобщават, че вече е готов първият рекламен клип за новия сезон на риалитито. В него са се включили Коцето, Денди, Гала, Катето Евро, Део и редица други популярни лица.

Все още обаче не са ясни участниците в новия сезон и дали една срещу друга ще се изправят двете съперници - Николета Лозанова и Алисия. 

Във видеото звучи хита на Рафи Бохосян "4321”, а освен участниците във VIP сезоните, в клипа са се включили и едни от най-колоритните и запомнящи се образи от предишните години на предаването. Сред тях са Гроши, Найден, Недялко, тризначките - Вяра, Надежда и Любов, Стойка, Миро и Мариян.

По думите на продуцента на шоуто Нико Тупарев екипът на предаването е доволен от резултата. Той загатна, че новият сезон на VIP Brother ще акцентира върху забавлението и положителните емоции.

"По време на снимките си дадох сметка, че много хора са успели да се реализират благодарение на предаването и са се възползвали максимално от този шанс. Видях много звезди, готови отново да влязат в Къщата, защото преживяването е било незабравимо за тях", заяви Тупарев.

 

Водещи

Най-четени