Коя е жената до най-успешния диджеи у нас 17.03 | 18:40

Борче показа половинката си

От Надежда Стоянова

Един от най-популярните диджеи у нас – Борче, показа своята половинка. Нейното име е Теа и определено е голяма красавица. Заедно са вече от около пет години и се разбират чудесно. Тайната е в това, че се допълват един друг.

"Все още не съм получила предложение, но ако получа, може би ще приема. Скоро ще станат пет години откакто сме заедно. Той е един забраванко, понякога доста кисел, но е романтичен. Дори и да забрави нещо, аз винаги правя нещо да го подсетя", разказа хубавицата в предаването "Преди обед"

Двамата заедно с музиканта Венци сформирали триото Теабо. С него започнали да правят музика, която много се харесала на остров Ибиса.

"Теди много години живееше в Испания, където аз правех музика за един цирк. Цирк, който е като алтернативен спектакъл с циркови номера. Сега живеем в България и работим с много хора. На турне сме с Графа, работи с Орлин Павлов, правим различни неща", обясни Борислав.

След като Борче и Теа станали гаджета, тя споделила, че има познати в Ибиса, където той мечтаел да пробие. Брат му пък ги запознал с музиканта Венци, който свири на дудук и кавал и те моментално решили да прибавят към творчеството си и този нюанс. Освен това по онова време правели кавъри на български народни песни.

Най-четени