Коя е най-подходяща за Робърт Патинсън? 30.06 | 15:51

Представяте ли си, ако Деми Мур го оплете в мрежите си

От Филипа Тодева

Робърт Патинсън, най-желаният млад мъж в Холивуд, е официално ерген след раздялата с колежката си Кристен Стюарт.

Френският в. "Фигаро" дори е подготвил списък с най-подходящите за актьора, свободни за момента знаменитости от женски пол, предаде БТА.

Кейти Пери

Тя е на първо място сред кандидатките. Смята се, че Между нея и актьора има нещо повече от колегиални отношения, защото Патинсън я поканил на концерт на Бьорк, а пък Кейти го представила на родителите си.

Нина Шуберт

Актьорът може да поднови връзката с бившето си гадже Нина Шуберт. Твърди се, че той често се допитвал до нея по най-различни въпроси, откакто скъса със Стюарт. Шуберт е модел, но не успя да постигне много на модния подиум. Според някои това може да е проблем за Патинсън, който вече предпочитал да интимничи само със знаменитости.

Пипа Мидълтън

Ето защо актьорът би могъл да предпочете Пипа Мидълтън, сестрата на херцогинята на Кембридж. Покрай знатната си роднина Пипа не излиза от светските хроники. Очаква се популярността й да нарасне към средата на месец юли, когато Кейт ще роди първото си "кралско" отроче. Така Пипа ще стане леля на знатна персона, което би имало още повече тежест в очите на Патинсън.

Кара Делевин

Актьорът може да се спре и на модела, сочен за бъдещата Кейт Мос - Кара Делевин. Ако прогнозите се сбъднат, то двойката може да засенчи Бранджелина, прогнозират експертите. Единственият проблем е, че според добре запознати източници, Кара не обичала да излиза с актьори от филмови саги като "Здрач".

Изненада! Деми Мур

Колкото и странно да звучи, но според мнозина Робърт Патинсън може да се озове в лапите на Деми Мур, която не крие, че си пада по млади и красиви актьори.

Според добре запознати източници пламък май имало и с носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс, станала известна от сагата "Игрите на глада". Твърди се, че тя и Робърт редовно си чатели и си пращали хумористични есемеси.

Водещи

Най-четени