Коя е по-сладка - Ким Кардашиян или Норт Уест 11.01 | 12:15

Риалити звездата като бебе била досущ като дъщеря си

От Лазар Тодоров

Знаем, че Ким Кардашиян със сигурност е била хубаво бебе, но не предполагахме, че е изглеждала точно като нейното дете Норт Уест, когато е била малко момиче. Кардашиян показа снимка на себе си като бебе в социалните мрежи Instagram и Twitter. От нея определено може да се види, че малката Ким е също толкова сладка, колкото и дъщеря й. 

Бебето Норт Уест със сигурност е наследило хубавите черти на майка си. Малката 6-месечна Нори е живото доказателство за приликата между майка и дъщеря. И двете имат идентични блещукащи кафяви очи и малки нослета. Поставени една до друга могат да бъдат объркани за близначки. 

Извинявай, Кание, но Нори е истинска Ким! Без съмнение приликата е удивителна, особено когато двете снимки се гледат една до друга. Не можем да решим коя е по-сладка. А вие?

Ким Кардашиян и Кание Уест са споделили на семейството си, че искат да имат още деца. Изглежда, че двамата ще имат повече техни мини копия в бъдеще. Те до такава степен се наслаждава на това да бъдат родители, че обмислят да увеличат семейството си, като зарадват малката Нури с братче или сестриче.

Само се надяваме Кание да не харесва имена като Саут и Иист.

Водещи

Най-четени