Коя е поредната сексбомба в „Столичаните“ 19.06 | 18:00

Изглежда новият сезон ще е пълен със секси изкушения

От Надежда Стоянова

Комедийният сериал "Столичани в повече" на bTV е родната поредица с най-дълъг телевизионен живот. За следващия – осми сезон, екипът изглежда ще заложи на сексбомбите, защото по всичко личи, че ще видим много такива.

Поредното попълнение е изкусителната певица Джорджиа. Изпълнителката, която заряза дебрите на попфолка, за да се реализира в поп средите, сега изглежда се е насочила и към друга кариера. Дебютните ѝ опити на Малкия екран ще видим през есента.

"Още малко и ще дебютирам в "Столичани в повече", като една типична "столичанка" от Пловдив. Целувки на най-уникалния мъж (ти си знаеш)", похвали се Джорджиа в профила си във Facebook преди дни.

Каква точно роля обаче ѝ е поверена, засега брюнетката не издава. Новият сезон стартира през септември. Планирано е образът ѝ да е само епизодичен, но не е изключено впоследствие да го доразвие.

"Много ми беше интересно. Това учех - актьорско майсторство. Обожавам киното и театъра. За в бъдеще ще съм щастлива да се занимавам с това начинание", издаде Джорджиа пред iNews.

1313342

Водещи