Краят на една ера! Сериалът "Двама мъже и половина" приключи 20.02 | 13:00

Материалът съдържа спойлери!

От Беатрис Николoва

След 12 години и 262 епизода, хитовата комедия "Двама мъже и половина" на телевизия CBS приключи. И да, чичо Чарли е жив, или поне беше до финалните моменти на едночасовия епизод.

Целият епизод настройва зрителите за завръщането на "покойния" Чарли Харпър, докато феновете на скандалния актьор Чарли Шийн, който играеше ролята, очакваха и неговата поява на финала.

Чарли наистина е жив и се завръща - в края на епизода се появява напомнящ за него силует, но само за да се срещне с окончателната си гибел. В образа на Чарли обаче не е Чарли Шийн. 

Излъчването на сериала "Двама мъже и половина" започва през септември 2003 г. Поредицата е приспособена за Чарли Шийн и имиджа му на лошо момче в реалния живот. През 2011 г., след осем сезона в ролята на Чарли Харпър, Шийн е уволнен от шоуто заради поредица от скандални прояви и остър конфликт със създателя му Чък Лори. 

 Сериалът продължи с появата на нов герой, Уолдън Шмид, в чийто образ се превъплъти Аштън Къчър, а чичо Чарли "беше убит" на старта на деветия сезон. 

За финала на "Двама мъже и половина" се завърна актьорът Ангъс Т. Джоунс, който играеше ролята на племенника на чичо Чарли, Джейк, в продължение на десет сезона. В епизодични роли впоследния епизод се появят Арнолд Шварценегер, Джон Стамос и Крисчън Слейтър.

Водещи

Най-четени