Кризата удари по джоба и сръбските звезди 06.12 | 07:18

Цеца Величкович няма да работи по Нова година

От Любомир Тасев

Световната икономическа криза затропа по вратата и на сръбската естрада, пише сръбският в. "Блиц".

Певците, а особено техните мениджъри, споменават невероятно високи хонорари, с по четири или пет нули, които щели да получат от концертите по Нова година, но истината е съвсем друга.

Здравко Чолич, Кустурица, No smoking Orchestra и Цеца Величкович ще си почиват по празниците. Повечето от певците ще пеят за по-малко от 3 000 евро, малцина ще получат 20 000, отбелязва "Блиц".

Най-добре ще бъдат онези, които ще пеят по площадите, като Горан Брегович например, който ще посрещне новата 2011 г. в Москва със 100 000 евро в джоба.

Много звезди, които не искат да свалят цената, няма да работят в новогодишната нощ. Лепа Брена ще отпътува със съпруга си Боба Живоинович на някое по-топло море и ще отпразнува Нова година по бански на плажа.

Здравко Чолич ще прекара празника със съпругата и дъщерите си, Емир Кустурица ще празнува в своя Дървенград, членовете на No smoking Orchestra ще си почиват, а и Цеца Величкович не планира да работи в новогодишната нощ.

Други певци обаче не могат да се откажат от новогодишните ангажименти, а някои поемат не само един. Рекордьор сред сръбските певци е Ацо Пейович, който за Нова година ще пее на три места и ще спечели общо 50 000 евро - на площада в Заечар, после в дискотека в Ниш и накрая в нишки ресторант.

Водещи

Най-четени