Крис Браун доказа, че е непоправим психопат 21.11 | 13:01

Съдия в Лос Анджелис разпореди певецът отново да постъпи в клиника за рехабилитация

От Мартина Панайотова

Съдия Джеймс Брандлин от съда в Лос Анджелис е разпоредил ритъм енд блус певецът Крис Браун да постъпи за 90 дни в клиника за рехабилитация в опит да се справи с проблемните си изблици на гняв, предаде Reuters.

Решението е взето по време на изслушване за оценка на 5-годишната пробация на Браун, на която той бе осъден през 2009 г. за нанесения побой над тогавашната му приятелка, певицата

Риана, в навечерието на наградите "Грами".

На 29 октомври тази година 24-годишният Крис Браун влезе в клиника за рехабилитация, след като беше обвинен, че е ударил мъж, поискал да се снима с него. Две седмици по-късно изпълнителят напусна рехабилитационния център, припомня БТА.

Сайтът TMZ разкрива, че Браун е хвърлил камък по прозореца на автомобила на майка си, която се е появила за "семейна терапевтична сесия" и го е призовала да удължи престоя си в клиниката. Крис Браун е заплашен от затвор, ако се установи, че с инцидента от миналия месец е нарушил пробацията си.

През май тази година пробацията на Браун беше отменена, но през август отново беше възобновена, след като певецът се съгласи да положи 1000 часа общественополезен труд заради транспортно произшествие.

Водещи

Най-четени