Крисия: Радвам се, че сме втори 16.11 | 17:32

Чаровната певица обеща нова песен с Хасан и Ибрахим

От iNews.bg

Гордостта на България – певците от "Детската Евровизия" Крисия, Хасан и Ибрахим се завърнаха у нас, след като спечелиха второ място на световния певчески конкурс. Малката принцеса сподели, че е щастлива, че са втори и отново поздрави победителя от Италия.

"Искам да продължавам да пея и да се справям с трудностите. Нямам търпение да видя семейството и приятелите ми.", заяви Крисия пред събралите се журналисти.

Звездата обеща скоро да очакваме нов дует с талантливите пианисти Хасан и Ибрахим, които партнираха на Крисия по време на изпълнението й. Нашата песен "Планетата на децата" се класира на второ място със 147 точки. Първо място спечели италианецът Винченцо Кантиело, а на трето място е изпълнителката Бети от Армения! Това е най-големият успех на България на конкура "Евровизия".

"И тримата се справиха великолепно. Най-критичният момент беше, когато по време на генералната репетиция спря тока, при това точно по време на нашето изпълнение. След това тримата продължиха и повярваха в себе си.", сподели Евгени Димитров – Маестрото.

1435868

Водещи

Най-четени