Крисия продължава да покорява 07.03 | 15:11

Изявите ѝ продължават с пълна сила

От iNews.bg

Малката Крисия се превърна в истинска сензация и е на път да се превърне в звезда, която ще стои дълго време на небосклона на родния шоубизнес.

По същество, трите концерта подарък на финалистките в "Шоуто на Слави” Крисия, Симона и Гергана ще бъдат излъчени тази пролет по bTV. Децата, които покориха цяла България с таланта си, ще зарадват родните си градове с специални спектакли.

bTV ще излъчи ексклузивно концерта на превърналата се в любимка на зрителите Крисия от родния ѝ Разград. Тази неделя, 9 март, от 20:00 часа зрителите ще имат възможност да се насладят на първата изява на сцена на момичето, спечелило мястото до г-н Андреев в "Шоуто на Слави”. Освен Крисия, в концерта взимат участие всички седем претендентки от конкурса, самият г-н Андреев и Тереза Тодорова – другата партньорка на младия талант.

Концертът, превърнал се в истинско събитие, събра на една сцена момичето, покорило цяла България с гласа си, актьорите от "Шоуто на Слави", музиканти от Ку-Ку Бенд, както и специален гост-изпълнител. Зрителите ще станат свидетели на един ексклузивен дует между Крисия и Криско, които ще изпълнят хита "Почивни дни". В много емоционален разказ на сцената зрителите ще разберат от музикалния педагог на Крисия Свилена Дечева как е открила таланта на малкото момиче и лесно ли се работи с нея.

Какви изненади поднесоха на Разград талантливите деца и гостите на сцената, зрителите на bTV ще имат възможност да видят тази неделя, 9 март, от 20:00 ч.

Водещи на концертите са Иво Сиромахов и Филип Станев. 

Водещи

Най-четени