Криско: Харесвам поп-фолк певици 31.05 | 11:00

По-земни са от някои поп диви

От iNews.bg

Рапърът Криско за пореден път разбуни духове, този път повод за обсъждания стана дуетът му с Мария Илиева. Интернет форумите "нападнаха" изпълнителя заради провокативния текст на парчето. Криско смята, че песента и клипът към нея се приемат много добре, той сподели пред Антон Хекимян, че само за 10 дена в Youtube има над милион гледания.

"Преди да направим парчето казах на Мария, че или ще направим проект, който да пръсне отвсякъде, или нищо няма да правим", сподели певецът.

Криско призна, че за да се слуша една музика трябва да е комерсиална, но това не значи, че не трябва да е качествена, без значение рап, поп или поп фолк. Изпълнителят заяви, че има познати фолк певици и му предлагали да направят дует, но той отказвал.

"Отказвам, защото не е моята музика, а не заради друго. Аз харесвам дамите от поп фолка, много по-земни са от някои поп диви", категоричен е Криско.

Той допълни, че в текстовете му няма нищо цинично, а пее само за нещата от живота. Родителите няма как да предпазят децата си да знаят мръсни думи, ако не искат децата им да чуят нито една псувня, трябвало да ги пратят на друга планета, смята рапърът.

Той обясни, че нашата музика не излиза от пределите на България, защото нямаме добър мениджмънт. Криско обеща съвсем скоро време да излезе и най-новата му песен.

Водещи

Най-четени