Кристен Стюарт изневери на Робърт Патинсън 26.07 | 16:34

Актрисата се извини публично на половинката си

От Елена Кирилова

Както изглежда нещата във "вампирската” двойка Кристен Стюарт и Робърт Патисън не вървят никак добре. Оказа се, че добилата световна популярност от ролята си в лентата "Здрач” актриса е изневерила на не по-малко популярната си половинка.

Новият мъж в живота ѝ е не кой да е, а Рупърт Сандърс, режисьорът на филма "Снежанка и ловецът”, в който тя участва отново в главната роля, съобщава E! Online.

Аферата им излезе на бял свят, след като двамата бяха заснети в интимна целувка, която можете да видите тук.

В крайна сметка се стигна дотам, че 22-годишната актриса се извини публично на дългогодишния си партньор и колега Патинсън за скорошната си забежка. В People magazine тя заяви, че съжалява за постъпката си. По думите ѝ нейната постъпка е застрашила най-важното нещо в живота й, а именно връзката й с Робърт Патинсън.

От своя страна, 41-годишният режисьор също пусна официално изявление, за да се извини най-вече на семейството си за болката, която му е причинил. Рупърт е женен за британския модел Либърти Рос и двойката има две деца.

Според Washington Post феновете на "Здрач” са съкрушени от новината, а фенките на Робърт моментално изразиха подкрепата си към него.

Скандалът между двойката на и извън екрана е малко вероятно да засегне резултатите на филмите в боксофиса. Последният филм от поредицата ще излезе тази есен, но според някои дори и имиджът на Стюарт няма да може да се срине толкова лесно.

Водещи

Най-четени