Кристин Дейвис от „Сексът и градът“ си осинови бебе 10.10 | 12:10

Това е първо дете за 46-годишната актриса

От Олга Андреева

Актрисата Кристин Дейвис последва примера на героинята си Шарлот Йорк от "Сексът и градът" и си осинови момиченце.

Гордата майка обяви новината през уикенда, макар че е осиновила малката Джема Роуз Дейвис преди няколко месеца, но е решила в началото да я запази в тайна.

Пред сп. People 46-годишната Кристин споделя, че е искала да осинови дете от дълго време и, че сбъдването на това желание я е накарало да се почувства още по-благословена, отколкото е очаквала.

Актрисата, която в момента няма връзка, още миналата година загатна за плановете си пред Access Hollywood: "Страшно бих искала да имам деца. Искам да си осиновя. Все още вярвам, че мога да намеря мъжа и да имам бебе от него. Не съм се отказала".

В хитовия сериал "Сексът и градът" героинята на Кристин, Шарлот, дълго време не можеше да забременее и да осинови детенце, но в крайна сметка успя да се сдобие с бебе от Китай, а впоследствие си роди и собствено.

Последният филм, в който видяхме Кристин на голям екран у нас (извън "Сексът и градът"), беше романтичната комедия "С жени на море" (2009) на Питър Билингсли, в която си партнира с Винс Вон, Джейсън Бейтман, Кристен Бел, Фейзън Лъв, Малин Акърман и Джон Фавру.

Водещи

Най-четени