Кристина Димитрова по стъпките на световните звезди 01.08 | 08:57

Какво получи певицата за рождения си ден

От iNews.bg

Световноизвестните звезди си подаряват какви ли не странни неща. Най-забележителните сред тях определено са островите. Именно такъв получи и родната поп певица Кристина Димитрова за рождения си ден, само че не в буквалния смисъл.

Неин любим човек я изненадал с разходка до остров. Двамата отишли на екскурзия във Франция, като специално посетили историческия остров в Северозападната част на страната - Нормандия. Обиколката им включила и посещение на Мон Сен Мишел - феодална крепост край устието на река Куенон, събрала в себе си абатство, манастир, жилищни квартали и катедрала.

"Пътувам с приятели към този уникален град на остров в океана. Искам и догодина такъв подарък за празника си! Подобни изненади не се забравят никога и оставят след себе си само светли чувства”, сподели Кристина пред "Монитор”.

Кой обаче направил тази страхотна изненада на певицата, тя отказва да коментира. Все пак издава, че имало и специален купон за празника ѝ, който се състояв в автентичен френски замък на 1000 години.

Водещи

Най-четени