Крисчън Бейл захапа Джордж Клуни: Спри да се оплакваш за славата 06.12 | 12:33

Актьорът се подразнил от пищността на сватбата на Клуни

От iNews.bg

Актьорът Крисчън Бейл направи изключителна фотосесия за списание WSJ. На фотосите визията на Бейл напомня на тази на Мойсей. Това е търсен ефект заради последната му кинороля, а именно тази на пророка. Скоро ще гледаме талантливия британски актьор в библейската история на Ридли Скот "Изход: Богове и царе", а междувременно той дава откровено интервю за декемврийския брой на изданието.

40-годишният актьор споделя някои от своите възгледи относно другите знаменитости в Холивуд, като например Джордж Клуни, които редовно се оплакват, че папараците и таблоидите нахлуват в личния им живот.

"Това е толкова скучно! Джордж трябва просто да млъкне, да си живее живота и да спре да се оплаква от славата си. Аз не се вайкам за подобни неща", коментира звездата, афектиран от конкретна случка.

"Бях в Италия с жена си, аз отивах на работа, а тя искаше да се разходи, но охраната на хотела не я пусна да излезе, защото пазели неприкосновеността на личния живот на Клуни, който в този момент беше в същия хотел. Това доста ме ядоса. Подобно поведение най-малкото подкопава чуждото достойнство!", категоричен в актьорът.

Черно-бялата фотосесия с Бейл е дело на фотографа Микаел Янсон и може да я разгледате в нашата галерия.


Най-четени