Купуват дъщерята на Обама с крави и овце 27.05 | 14:40

Кениец е готов да се раздели с животните в името на любовта

От Лазар Тодоров

Мъж от Кения е готов да плати богата зестра за ръката на 16-годишната дъщеря на президента Обама - Малия. В замяна на любовта й, влюбеният жених предложил да даде 70 овце, 50 крави и 30 кози.

За вестник The Nairobian влюбеният Феликс Кипроно споделя, че той отдавна мечтае да се омъжи за най-голямата от децата на семейство Обама.

"Аз се интересувам от нея от 2008 година насам", каза кениецът. "Важно е да обявя, че обещавам да й бъда верен", гордо продължава той, като е категоричен, че не търси богатство, а просто желая да получи любовт на Малия. 

Адвокатът на Феликс се надява да отправи офертата, когато Обама е на посещение в Кения през юли. "В момента подготвям писмо до Обама с молба да удовлетвори желанията на клиента ми и Малия го придружи на това пътуване", каза той.

Начинът на плащане е известен от векове насам и вече почти не се практикува. Въпреки това има държави, които все още вярват, че това е най-добрия начин да се спечели невеста. Е, успех на малката Малия и дано животните са достатъчни на президента Обама.

Водещи

Най-четени