Къде празнува рожден ден Кейт Мос 16.01 | 19:05

Купонът на супермодела ще продължи около седмица

От Надежда Стоянова

Някой може ли да предположи, че тази прекрасна жена вече е на 40 години?! Макар да не е първа младост, Кейт Мос без никакъв проблем може да се конкурира по външен вид с по-младите звезди в модата.

По случай кръглата си годишнина днес (16.01) секси блондинката започна да получава подаръци още преди дни. Освен това съобщи, че планира да издаде своя автобиографична книга.

Най-голямата изненада обаче, от чисто материална гледна точка, със сигурност е тази от съпруга й Джейми Хинс. Той планира да й купи нов апартамент в един от най-романтичните градове на планетата - Париж, издал пред свои приятели. Нещо повече, бил готов да плати колкото се налага, само и само да намери идеалното жилище.

Преди да разопакова всичките си подаръци обаче, Кейт замина за Карибите, където ще бъде купонът. И макар традицията да повелява този юбилей да не се празнува, Мос ще наруши традицията в компанията на най-близките си приятели. Те ще останат на остров Некер близо седмица. Сред гостите ще бъдат Сейди Фрост и Фран Кътлър, както и коафьорът Джеймс Браун и Анабел Нилсън.

Островът е предпочитана дестинация за ваканция от много популярни личности. Привлича ги това, че могат да се усамотят и да не бъдат притеснявани от нахални папараци.

Водещи

Най-четени