Къде ще е поредната сватба на Бритни? 13.03 | 20:00

Певицата иска да направи фурор със снимките

От Надежда Стоянова

За своите 32 години американската поп певица има зад гърба си два провалени брака. Изглежда обаче лошият опит изобщо не я притеснява и тя се е запътила към олтара за трети път. При това всичко отново ще е много тържествено, както си му е редът, за да може да се възползва от случая и да изкара някой друг долар. Затова планира купонът да бъде в имението на краля на рока Елвис Пресли - "Грейсланд".

Изпълнителката вече се е свързала с дъщерята на легендарния си колега – Лиса Мари, и чака да получи разрешение да събере гостите си там. Една от основните причини било желанието й да продаде снимките от поредната си сватба на добра цена, а фонът в имението определено ще й е от полза, коментират медиите от другата страна на Океана.

"Бритни иска да привлече възможно най-много внимание и да спечели пари от снимките на третата си сватба, както направи с втората. Точно затова веднага откри дъщерята на Елвис и поиска разрешение. Церемонията в дома на краля на рока в елегантен южняшки стил няма начин да остане незабелязана", разказват нейни познати пред Radar.

Досега Бритни още не е обявявала официално годежа с приятеля си Дейвид Лукадо. Изпълнителката обаче предизвика подобни коментари, след като се появи на светско събитие с пръстен на безименния пръст.

Припомняме, че първият брак на Спиърс просъществува едва 55 часа. Тогава избраникът й беше Джейсън Алекзандър. Вторият опит беше с танцьора Кевин Федърлайн, от когото има две момчета. И с него обаче не успяха да напаснат характерите си и през 2007 г. се разделиха.

Водещи

Най-четени