Кървав финал на "Под прикритие" 26.03 | 12:23

Версиите около финала са все повече

От Беатрис Николoва

Във финалния епизод на "Под прикритие" ни очаква много екшън. Миналата седмица излезе информация, че сценаристите на продукцията ще убият любимият гангстер Джаро.

Оказва се обаче, че има колебания дали да премахнат него от сериала или екранната му дъщеря. Според хора от продукцията това е логична завръзка, след като в последния епизод дъщерята на комисар Попов – Зорница намери смъртта си.

Това е по-добрият вариант, защото по този начин Джаро ще живее с болката от загубата на единствения си близък човек, а Иво Андонов ще загуби жената, която обича, пишат от в. "Всеки ден".

Тези спекулации се породиха от самата актриса, която играе Ния Йоанна Темелкова:

"Благодаря на целия екип на "Под прикритие" за невероятния професионализъм, отношение, подкрепа и всеотдайност през изминалите 7 месеца! Благодаря за честността, с която работихме! Благодаря за орхидеята, за която обещавам да се грижа така, както вие се грижихте за мен. Много ви обичам!", написа тя в личния си профил във Facebook.

Все пак още нищо не е ясно, въпреки че снимките на финалния 11 епизод са започнали, сценаристите все още се колебаят как да се развие действието.

1232290

Водещи

Най-четени