Ласкин, Светлана Василева, няколко скандала и „хубаво думати“ 03.04 | 20:00

„Черешката на тортата” се превърна в истинско фиаско

От Мартина Панайотова

Последният епизод на предаването "Черешката на тортата" се превърна в истинско телевизионно фиаско.

В центъра на събитията се оказаха плеймейтката Светлана Василева, която е прочута с горещите си фотосесии и с горещото си прозвище "Гонзовица" и актьорът Иван Ласкин – станал емблема със своя огнен нрав.

Изглежда двамата са доста взривоопасна комбинация, която избухна в ефира на Нова телевизия и "сеирът" (по-точно определение не би могло да се посочи), който спретнаха, ще се помни дълго.

Първоначално, Василева подгря ситуацията още в началните минути на предаването, през които тя, заедно с най-добрата си приятелка по прякор "Мравката" (защото винаги закъснявала) отидоха на известен столичен пазар, за да напазаруват зеленчуци за трапезата, на която трябваше да седнат плеймейтката, Ласкин, астроложката Оксана Станчева, синоптичката Никол Станкулова и водещият Витомир Саръиванов.

Светлана бе решена да нагости своите гости с шопска салата, като целта тя помоли продавача да й предложи "най-хубавото думати", което има, както и няколко зелени чушки, "ама прави, не криви".

След като силоконовата (както се разбра в течение на разговора) красавица посрещна своите гости у дома си, настъпи и същинската част на зрелището.

Иван Ласкин се яви със закъснение, но изглежда това не го притесни, защото той направо изравни със земята плеймейтката, като не се посвени от това, че тя е домакиня.

"Видях твои снимки в интернет. Твоят задник беше", разказа как е опознал своята бъдеща домакиня Ласкин.

"Я ми кажи, защо си слагаш толкова много грим? В театъра му казваме прекалено много пастет", жлъчно коментира актьорът.

"Защо си слагате силикон?”, поиска да се осведоми още той, фиксирайки горната устна на Светлана, която отначало отрече, но после призна интервенцията.

След още известно време упорити подигравки с плеймейтката, Ласкин се насочи към синоптичката, която също успя да вбеси.

Предлагаме ви да изгледате видео с целия епизод, като изводите си остават ваши.

Водещи

Най-четени