Легендата за Херкулес - отговори и подвиг направи! 14.07 | 10:20

Адът се е пренесъл на земята и някой трябва да го спре

От iNews.bg

iNews ви кани да се впуснете в приключението заедно с Херкулес в новата ни игра, съвместно с Форум Филм България - "Подвизите на Херкулес", която стартира днес – 14 юли 2014 г. Всички, които искат да бъдат част от света на античния герой и да спечелят много награди, трябва само да отговарят вярно на дневните въпроси до 27 юли 2014 г.

 

За да се потопят в магията около света на Херкулес в търсене на правилния отговор, всички участници ще могат да разчитат на жокер под формата на фото или видео към всеки въпрос.

Всеки ден един от вас ще има възможност да спечели уникална награда - фитнес комплект. Един от участниците, отговорил вярно на всичките 14 въпроса, пък ще получи голямата награда – истински комплект за шампиони (комплект двоен билет+1 бр. фитнес комплект+1 бр. фитнес часовник).

Адът се е пренасъл на земята и застрашава света на смъртните. Легендарният Херкулес е принуден да обърне гръб на живота си като простосмъртен и да се изправи пред предизвикателството да спаси другарите и семейството си.

Включете се в надпреварата тук. Ето и правилата на играта.







Водещи

Най-четени